Τηλ:  + 357 26 963355
email : gym-geroskipou-paf@schools.ac.cy

Προκήρυξη σχολείου για συνεργάτη 2019-2020

ΣΧΟΛΕΙΟ:  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Προκήρυξη θέσης για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη για
Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης Μαθητή/ών

 Το σχολείο προκηρύσσει θέση για πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη, για παροχή βοηθητικού παιδαγωγικού έργου στο σχολείο, για την περίοδο από ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2020  μέχρι ΜΑΪΟ 2020 (για 7 ή 8 περιόδους ημερησίως ανάλογα με το πρόγραμμα) Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν στη Γραμματεία του σχολείου το Βιογραφικό Σημείωμά τους μαζί με αντίγραφο του Πανεπιστημιακού τους Πτυχίου, το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης,02/01/2020. Η πρόσληψη Σχολικού Συνεργάτη θα περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων από επιτροπή του σχολείου.

Η αντιμισθία του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζεται στα 5 (πέντε) ευρώ για κάθε 45λεπτη περίοδο. Η εργοδότηση θα ακολουθεί τους όρους εντολής του σχετικού συμβολαίου αγοράς υπηρεσιών, μεταξύ αυτού και του σχολείου.

Τα ακριβή καθήκοντα του Σχολικού Συνεργάτη καθορίζονται από το σχολείο, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτά γνωστοποιούνται γραπτώς στο Εγχειρίδιο: «Το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης και ο Ρόλος του Σχολικού Συνεργάτη».

Διεύθυνση : θεσσαλονίκης 3, 8201 Γεροσκήπου, Πάφος  

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. : + 357 26 963355
Φαξ : + 357 26 961416
Ιστοσελίδας : 

 

Yπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου:  www.moec.gov.cy

Επιτροπή Εκπαιδευτικής Yπηρεσίας:  www.eey.gov.cy

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου:  www.pi.ac.cy

Ο.Ε.Λ.Μ.E.K.: www.oelmek.com.cy

Δήμoς Γεροσκήπου :www.geroskipou.com

Ωράριο Σχολείου

Κανονισμοί για απουσίες μαθητών

Ανακοινώσεις