ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 26963355, 26960725
Τηλεομοιότυπο: 26961416
Μενού
Απρίλης 2023 - LOVE CYPRUS

Η πορεία των μαθητών μας στο Πρόγραμμα Weaving Culture.

Με σύνθημα “LOVE CYPRUS” όλες οι δημιουργίες (φωτογραφίες, βιντεάκια) προωθούν την Κύπρο, όχι μόνο ως ένα καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό, αλλά και ως μια χώρα που χαρακτηρίζεται από σπουδαία παράδοση και κουλτούρα, φιλοξενία, τέχνες, τα έθιμα και φυσικές ομορφιές.

Το σχολείο μας κέρδιζει την 2η θέση στην κατηγορία φωτογραφία με ένα ποσό των € 25000 ευρώ.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την τελετή και την απονομή

Απρίλης 2023 - LOVE CYPRUS

 σε συνέχεια του LOVE CYPRUS μια ευχάριστη εξέλιξη έφερε το σχολείο μας στο 

Cyprus Education Leaders Awards 2023 

Στα πλαίσια των θεσμοθετημένων βραβεύσεων των Cyprus Education Leaders Awards μετά απο αξιολόγιση 12 κριτών  βραβεύθηκαμε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία 
Inclusion &Diversity ( Αποδοχή και Διαφορετικότητα) . Η βράβευση αυτή αφορά τα απτά αποτελέσματα της εφαρμογής συμπεριληπτικών μεθόδων και πρακτικών που εφαρμόστηκαν στο εκπαιδευτικό έργο της εκπαιδευτικού Μαρίας Χριστοφόρου καθηγήτριας Αγωγής Υγείας. Ένα αποτέλεσμα εξ αυτών ήταν και η μεγάλη διάκριση στον Παγκύπριο διαγωνισμό Love Cyprus όπου κατακτήσαμε το 2ο βραβείο (€ 25.000). Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από έγκριτη κριτική επιτροπή, εκπροσώπους των φορέων του χώρου, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής επιλέγονται με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς και την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφειά με το αντικείμενο των βραβείων και των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης.

Γυμνάσιο Γεροσκήπου: Ευχαριστίες προς χορηγούς για την εκδήλωση για τον John Christodoulou

Με τους μαθητές του Γυμνασίου Γεροσκήπου και την γιαγιά Δέσποινα ο John Christodoulou (βίντεο & εικόνες)